به گزارش لرستان خبر به نقل از روابط عمومي شهرداري، با آغاز به كار اين طرح، كاركنان شهرداري خرمآباد همراه با آحاد مردم در پاكسازي نقاط مختلف مركز استان وارد عمل شد.در اين مراسم علاوه بر اعضاي شوراي شهر، شهردار، معاونان و مديران شهرداري و كارگران زحمتكش اين نهاد، سازمان همياري شهرداريها، گروههاي مردم نهاد، چهرههاي فرهنگي و ورزشي، اصحاب رسانه و برخي از شهروندان به پاكسازي اطراف بوستان كيو پرداختند.
پس از اين مراسم نمادين كه در بارش باران انجام شد، شهرداريهاي مناطق سهگانه و سازمانهاي تابعه شهرداري وارد فاز عملياتي پاكسازي شهر شدند تا با كار شبانهروزي وضعيت نظافت شهر را در آستانه فرا رسيدن نوروز به سطح مطلوبي برسانند.
شهرداري در اين طرح فرهنگي خدماتي، علاوه بر پاكسازي معابر شهر، آمادگي دارد به صورت تلفني به درب منازل شهروندان مراجعه و دورريختنيها و وسايل اسقاطي آنها را جمعآوري نمايد.
ارسال نظر