ارسال نظر

۳۷ هزار مورد بازرسی از سطح واحدهای صنفی لرستان صورت گرفت

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان لرستان از ۳۷ هزار مورد بازرسی از سطح واحدهای صنفی این استان خبر داد.

یوسف مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ابتدای اجرای طرح نظارتی ماه مبارک رمضان تا تاریخ ۱۵ مرداد ماه سالجاری ۳۷ هزار و ۵۵۰ مورد بازرسی از سطح واحدهای صنفی استان صورت گرفته است.

وی بیان داشت: از این تعداد بازرسی ۲۵ هزار و ۹۶۴ مورد از سوی بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان صورت گرفته است.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان لرستان تصریح کرد: همچنین ۱۱ هزار و ۵۸۶ مورد بازرسی از سوی بازرسان مجامع امور صنفی استان انجام شده است.

مرادی تعداد گزارشهای مردمی در مدت زمان یاد شده را ۷۵۸ مورد عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۷۳۵ مورد توسط بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و ۲۳ مورد نیز توسط بازسان مجامع امور صنفی مورد رسیدگی قرار گرفته اند.

وی تعداد گشت های مشترک انجام شده توسط بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان و همچنین بازرسان مجامع امور صنفی استان را ۶۲ مورد عنوان کرد.

کد خبر: 32277

ارسال نظر