محمد پاپی نژاد امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در بروجرد اظهار داشت: این برنامه در انتهای بلوار شهید دستجردی بروجرد از ۳۱ شهریورماه و با آغاز هفته دفاع مقدس هر شب از ساعت ۲۰ تا ۲۲ اجرا می شود.
وی ادامه داد: بازسازی حمله هوایی به مدرسه ابتدایی شهید فیاض بخش بروجرد و شهادت ۶۸ شهید این مدرسه، باز سازی لحظه شهادت شهید محمد بروجردی و شهید قنوتی از مهمترین برنامه های هفته دفاع مقدس در بروجرد است.
فرمانده سپاه ناحیه بروجرد اضافه کرد: برپایی نمایشگاه دفاع مقدس در حاشیه بازسازی این عملیات نیز از دیگر برنامه های هفته دفاع مقدس در بروجرد است.
پاپی نژاد اذعان داشت: هدف از برگزاری بازسازی این عملیات و برپایی نمایشگاه هفته دفاع مقدس، آشنایی جوانان و نوجوانان با لحظه های ایثار و شهادت و نحوه عملیات های دفاع مقدس است.
فرمانده سپاه بروجرد در پایان تصریح کرد: هفته دفاع مقدس اوج افتخار و سربلندی ملت ایران است که با صبر و استقامت هر چه تمام پیروز شدند.
انتهای پیام/۸۵۰۰۵/ذ۲۰
ارسال نظر