ارسال نظر

استاندار جدید لرستان:

کمر همّت را برای توسعه لرستان بسته ام

استاندار جدید لرستان گفت: کمر همّت را برای توسعه لرستان بسته ام.

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم آباد، هوشنگ بازوند دقایقی پیش در مراسم معارفه خود در خرم آباد ضمن تقدیر و تشکر از دولت روحانی به خاطر انتصاب وی، گفت: زندگی بهتر حق مسلم مردم دیار لرستان است که در این زمینه هیچگونه کوتاهی نمی کنند.

بازوند خاطرنشان کرد: همه مسئولان باید تلاش کنند که استان لرستان در مدار توسعه قرار گیرد.

این مقام مسئول گفت: از سرمایه گذارانی که بخواهند در این استان سرمایه گذاری و ایجاد شغل کنند، حمایت می کنم.

استاندار جدید لرستان گفت: من کمر همّت را برای خدمت به استان لرستان بسته ام و دست همکاری را به سوی افراد با تجربه در زمینه های مختلف دراز می کنم.

وی اذعان کرد: پس از انتصاب اینجانب به عنوان استاندار لرستان به پابوس امام علی و امام حسین (ع) رفتم و از آنها  خواستم که من را در این زمینه یاری دهند.

بازوند گفت: دولت تدبیر و امید، نشاط و امید را در کشور ایجاد کرد.

استاندار جدید لرستان در خاتمه از زحمات خالصانه حبیب الله دهمرده استاندار سابق لرستان تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/۲۳۰۴/ش۲۰

کد خبر: 39402

ارسال نظر